2017-09-01

Brandkontoret söker Skadeinspektör

Bli en av oss!

Brandkontoret söker Skadeinspektör

Tjänsten innebär reglering av vatten- och brandskador hos våra kunder, som består av fastighetsägare i olika former; bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och privata fastighetsägare. Som skadeinspektör ansvarar du för att hantera hela skaderegleringsprocessen, från att kunden gör en skadeanmälan till dess att skadan är slutreglerad.

Du ska genomföra skadebesiktningar på plats när så är påkallat, utreda orsak och omfattning av skadan, vara spindeln i nätet beträffande försäkringsfrågor och byggnadstekniska frågor vid kontakten med kunder och entreprenörer. Du bedömer även åtgärder och kostnader för reparation och bistår vid upphandling av tjänster. Arbetet sker från kontoret i Gamla stan i Stockholm samt vid besök på skadeplatser inom Stockholm län.

För att kunna ge kunder och samarbetspartners bästa stöd och service behöver du vara bra på att kommunicera i tal och skrift och ha god struktur på arbetsuppgifterna. Du behöver även ha erfarenhet av att leda byggprojekt och känna till de processer som är förknippade med stora reparationer/byggnationer, alltifrån upphandling av priser till slutbesiktning.

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet från relevanta miljöer, det är meriterande om du arbetat mot försäkringsbranschen, har erfarenhet av skadereparationer eller byggskadereglering. Viktigt är att du är van att arbeta med regler och villkor då arbetet kräver god kunskap om byggregler, upphandling, kalkylering, processledning och försäkringsvillkor. 

Då vår organisation är liten krävs flexibilitet och en beredskap att hjälpa till även utanför ramen för det direkta uppdraget.

Du är;

- Driven samordnare och projektledare som arbetar strukturerat med ordning och reda.

- En god kommunikatör både muntligt och skriftligt

- Analytisk och noggrann när du fattar välmotiverade beslut.

- Van att arbeta i olika system och snabbt sätta dig in i.

 

God kundservice är en självklarhet för dig, du kan arbeta självständigt och driva dina egna ärenden.

Du har B-körkort och egen bil

 

Intervjuer sker löpande, välkommen att söka till info@brandkontoret.se