Med passion för Stockholmsfastigheter, då som nu

Brandkontoret försäkrar bara fastigheter, bara i Stockholms län. Och vi ägs av våra kunder. Så har det varit sedan 1746 när vi startade. Att vi har blivit vid vår läst är din garanti för ett genuint engagemang och en riktigt bra fastighetsförsäkring.

Hos oss får du inte bara en av marknadens mest genomarbetade fastighetsförsäkringar. Du får framför allt trygghet från ett nischat försäkringsbolag som älskar stockholmsfastigheter över allt annat. Som alltid svarar personligen när du ringer och hanterar ditt ärende snabbt och effektivt. Om olyckan har varit framme får du oftast prata med någon av våra skadereglerare direkt. Alla våra medarbetare finns för övrigt under samma tak, något vi är ganska ensamma om bland försäkringsbolag idag.

Kompetensutveckling på köpet
En viktig del av vår verksamhet är också att vara med och utveckla våra kunders kompetens på fastighetsområdet. Det innebär att du får ta del av vår unika kunskap om förebyggande underhåll så att du kan spara tid och pengar. Kanske via någon av våra omtyckta handböcker och guider eller varför inte på en kurs.

Brandkontoret i siffror

av Stockholms fastigheter har vår fastighetsförsäkring.

Brandkontoret i siffror

tecknade vår första kund (som vi fortfarande har kvar!) brandriskförsäkring hos oss. Vi uppskattar långa kundrelationer…

Brandkontoret i siffror

fönster i Stockholm är idag tryggt skyddade av vår fastighetsförsäkring.

Brandkontoret

Välkommen till oss du också!

Som kund hos oss blir du i högsta grad en del av Brandkontoret. Vi ägs nämligen av våra kunder. Så var det när det begav sig på 1700-talet och så är det nu.