Fastighetsförsäkring för flerbostadshus och kommersiella fastigheter i Stockholm

Fastighetsförsäkring för flerbostadshus och kommersiella fastigheter i Stockholm

Äger eller förvaltar du en fastighet i Stockholm? Då har vi den perfekta fastighetsförsäkringen för dig. Om det är någonting vi kan på våra fem fingrar så är det försäkringsskydd för just Stockholmsfastigheter.

Jugend, 1700-tal, nationalromantik, funkis och nyproduktion… Stockholm bjuder på en bred fastighetsflora från olika epoker där ingen byggnad är den andra lik. Till det kommer skiftande verksamheter, förutsättningar och behov. Med lång erfarenhet av fastighetsförsäkringar i Stockholm är vi är väl insatta i vad du som fastighetsägare eller förvaltare står inför. Oavsett om du har ett flerbostadshus eller en kommersiell fastighet kan vi hjälpa dig.

En komplett fastighetsförsäkring som täcker det mesta
Tecknar du vår fastighetsförsäkring får du ett omfattande skydd mot allt från brand och stöld, till skadegörelse och vattenläckor. För varje skadefritt år avsätts tio procent av årspremien till ett så kallat självriskkonto som du kan använda vid eventuell skada, något som vi för övrigt är ensamma i branschen om att erbjuda.

Vägledning och personlig kontakt
Att försäkra en fastighet i en storstad är en ganska komplex historia. Behöver du vägledning är det bara att du hör av dig. Våra skadereglerare finns i huset och skulle olyckan vara framme får du alltid samma handläggare under hela försäkringsärendet. Och om du vill stöttar vi gärna med tips och råd inom fastighetsvård och förebyggande underhåll.

Erbjudande till fastighetsägare

När man har varit med så länge som vi har så har man sett det mesta. I “Fastighetsvård – för säkerhets skull” har vi samlat våra bästa tips till alla fastighetsägare. Passa på att beställa hem ett exemplar utan kostnad!

Skriv ditt namn, företag och din adress så skickar vi guiden till dig!
info@brandkontoret.se

Några fördelar med vår fastighetsförsäkring

Föredelar med vår fastighetsförsäkring

Särskilt utformad för Stockholmsfastigheter

Föredelar med vår fastighetsförsäkring

Alltid en personlig kontakt – skadereglerare i huset

Föredelar med vår fastighetsförsäkring

Gedigen kunskap om förebyggande fastighetsvård på köpet

Föredelar med vår fastighetsförsäkring

Unikt självriskkonto att använda vid eventuell skada

Kontakta oss

Välkommen att höra av dig!

Har du funderingar om hur du ska försäkra fastigheten eller önskar du offert? Tveka inte att kontakta någon av oss så pratar vi vidare om vilket upplägg som passar din fastighet bäst.

Annely Cekredzi
annely.cekredzi@brandkontoret.se
08-545 286 15 • 073-967 54 13

Magnus Holmberg
magnus.holmberg@brandkontoret.se
08-545 286 09 • 076-238 18 50

Vanliga frågor och svar om vår försäkring

När börjar försäkringen gälla?

När du tecknar en ny försäkring gäller den från samma dag som tecknandet förutsatt att premien betalas inom 14 dagar.

När får vi våra försäkringshandlingar?

Vid förnyelse av försäkringsavtalet skickas försäkringshandlingarna ut 30 dagar i förväg. Premien ska betalas senast dagen innan försäkringsavtalet förfaller.

Vad händer om vi inte betalar premien i tid?

Betalas försäkringspremien för sent inträder Brandkontorets ansvar först dagen efter betalning. Med andra ord är det klokt att betala fastighetsförsäkringen i tid. Försäkringsbolagen har gemensamma regelverk för försäkringar och de regleras av försäkringsavtalslagen (FAL).

Brandkontoret, nöjda kunder Brandkontoret, nöjda kunder