Brandkontorets fastighetsförsäkring för BRF

Fastighetsförsäkring för bostadsrättsföreningar i Stockholm

Att förvalta en fastighet som bostadsrättsförening kan vara en ganska utmanande uppgift. Inte minst i Stockholms storstadsmiljö där flerbostadshus ofta utsätts för en hel del påfrestningar. Vi hjälper gärna din BRF att hitta en fastighetsförsäkring som passar just era förutsättningar och bidrar med unik kunskap.

En rad parametrar ska vägas in när en storstadsfastighet ska försäkras. Med lång erfarenhet av att försäkra Stockholmsfastigheter ser vi till att din bostadsrättsförenings fastighet är rätt försäkrad. Och vi delar gärna med oss av vår gedigna kunskap inom förebyggande fastighetsunderhåll. 

Fastighetsförsäkring för BRF – så funkar det
Med vår fastighetsförsäkring kan du och övriga medlemmar i BRF:en sova gott om nätterna med vetskapen om att fastigheten har ett komplett skydd mot allt från brand och stöld till skadegörelse och vattenläckor. Behöver du tips och råd är du alltid välkommen att höra av dig. Eller varför inte utveckla din kompetens på någon av våra populära utbildningar för bostadsrättsföreningar som vi håller flera gånger per år?

Personligt bemötande och unikt självriskkonto
Hos oss finns alltid tid för en personlig kontakt och det kan vara skönt att veta att våra skadereglerare sitter i huset. Skulle någonting inträffa får du samma handläggare under hela försäkringsärendet. Ytterligare en fördel är att tio procent av årspremien för varje skadefritt år avsätts till ett så kallat självriskkonto som ni kan använda er av vid eventuell skada.

Erbjudande till Bostadsrättsföreningar

När man har varit med så länge som vi har så har man sett det mesta. I “Fastighetsvård – för säkerhets skull” har vi samlat våra bästa tips till alla BRF:er. Passa på att beställa hem ett exemplar till din förening utan kostnad!

Skriv ditt namn och din adress så skickar vi guiden hem till din brevlåda!
info@brandkontoret.se

 

Några fördelar med fastighetsförsäkring för BRF:er

Föredelar med vår fastighetsförsäkring

Särskilt utformad för BRF:er i Stockholm

Föredelar med vår fastighetsförsäkring

Unikt självriskkonto – förmånligt om olyckan skulle vara framme

Föredelar med vår fastighetsförsäkring

Alltid en personlig kontakt – skadereglerare i huset

Föredelar med vår fastighetsförsäkring

Utbildning i förebyggande fastighetsvård på köpet

Kontakta oss

Välkommen att höra av dig!

Har du funderingar om hur du ska försäkra fastigheten eller önskar du offert? Tveka inte att kontakta någon av oss så pratar vi vidare om vilket upplägg som passar din fastighet bäst.

Annely Cekredzi
annely.cekredzi@brandkontoret.se
08-545 286 15 • 073-967 54 13

Magnus Holmberg
magnus.holmberg@brandkontoret.se
08-545 286 09 • 076-238 18 50

 

Vanliga frågor och svar om vår försäkring

När börjar försäkringen gälla?

När du tecknar en ny försäkring gäller den från samma dag som tecknandet förutsatt att premien betalas inom 14 dagar.

När får vi våra försäkringshandlingar?

Vid förnyelse av försäkringsavtalet skickas försäkringshandlingarna ut 30 dagar i förväg. Premien ska betalas senast dagen innan försäkringsavtalet förfaller.

Vad händer om vi inte betalar premien i tid?

Betalas försäkringspremien för sent inträder Brandkontorets ansvar först dagen efter betalning. Med andra ord är det klokt att betala fastighetsförsäkringen i tid. Försäkringsbolagen har gemensamma regelverk för försäkringar och de regleras av försäkringsavtalslagen (FAL).

Är medlemmarna försäkrade om de gör arbetsuppgifter för föreningens räkning?

Ja, vi har tänkt på det också. I vår försäkring ingår en olycksfallsförsäkring för boende och besökare inom den försäkrade byggnaden.

Brandkontoret, nöjda kunder Brandkontoret, nöjda kunder