Allframtidsförsäkring – en unik brandförsäkring som gäller för evigt

Allframtidsförsäkring – en unik brandförsäkring som gäller för evigt

1746 sålde vi vår allra första Allframtidsförsäkring som är en brandförsäkring för fastigheter i Stockholms län. Sedan dess har den funnits med i vårt sortiment. Precis som namnet antyder skyddar den din fastighet mot brand för alltid.

Inte för att skryta, men vi har troligtvis Sveriges äldsta kundstock. Den allra första Allframtidsförsäkringen tecknades så tidigt som 1746 av rådman Johan Bengtsson Schening som blev vår första kund. Under årens lopp har huset byggts om, byggts till och till och med rivits. Fastigheten är emellertid fortfarande försäkrad hos Brandkontoret i den Allframtidsförsäkring som vår förutseende kund tecknade för närmare 300 år sedan. Precis som sig bör följer brandförsäkringen fastigheten vad som än händer.

Över 4 000 brandförsäkrade fastigheter
Genom åren har Brandkontoret skyddat över 4 000 fastigheter i Stockholm med brandförsäkringen Allframtidsförsäkring. Vår vanligaste försäkring är annars vår heltäckande Fastighetsförsäkring som passar dig som äger eller förvaltar en fastighet i Stockholms län eller är medlem i en bostadsrättsförening.

Brandkontoret, Magnus Holmberg

Är du nyfiken på vår Allframtidsförsäkring?

Välkommen att kontakta mig för ytterligare information om innehåll och försäkringsvillkor.

Magnus Holmberg
magnus.holmberg@brandkontoret.se
08-545 286 09 • 076-238 18 50

Brandförsäkring, sedan 1746 Brandförsäkring, sedan 1746