Kundägd kvalitet sedan 1746

Ända sedan vi grundades 1746 har vi ägts av våra kunder. Det är både en trygghet och en kvalitetsgaranti för dig eftersom alla har ett och samma intresse: nämligen att skydda och vårda stockholmsfastigheter på bästa tänkbara sätt.

Med andra ord kan du vara säker på att få ett riktigt bra skydd för din fastighet eftersom vi koncentrerar oss på brand- och fastighetsförsäkringar till 100 % utan kortsiktiga avkastningskrav från aktieägare. Brandkontoret står under finansinspektionens tillsyn.

Brandkontoret finansiell information

Finansiell information
Vill du veta mer om Brandkontorets ekonomi? Här kan du titta närmare på en finansiell översikt. Du kan också fördjupa dig i vår senaste årsredovisning och andra finansiella rapporter.
Läs mer

Bolagsstyrning

Bolagsstyrning
Sedan 1700-talet styrs vår verksamhet av den så kallade överstyrelsen. Den består av 100 personer som väljs på fyra år och som äger eller representerar fastigheter försäkrade hos Brandkontoret.
Läs mer

 

 

Brandkontoret utdelning

Utdelning
Som kundägt försäkringsbolag får kunder som har Allframtidsförsäkring serie I och III ta del av en årlig vinstutdelning. Det totala beloppet beslutas efter ansvarsfullt övervägande av styrelsen efter varje räkenskapsår.
Läs mer