Varför får du en av marknadens bästa fastighetsförsäkringar hos oss?

Svaret är enkelt. Vi är kundägda och försäkrar bara fastigheter. Och vi försäkrar bara i Stockholms län. Vår inriktning och vår gedigna kunskap är helt enkelt din garanti för att din fastighet ska få ett riktigt bra skydd i alla lägen.

Äger eller förvaltar du en fastighet i Stockholm? Då har vi den perfekta fastighetsförsäkringen för dig. Om det är någonting vi kan på våra fem fingrar så är det försäkringsskydd för just Stockholmsfastigheter.

Jugend, 1700-tal, nationalromantik, funkis och nyproduktion… Stockholm bjuder på en bred fastighetsflora från olika epoker där ingen byggnad är den andra lik. Till det kommer skiftande verksamheter, förutsättningar och behov. Med lång erfarenhet av fastighetsförsäkringar i Stockholm är vi är väl insatta i vad du som fastighetsägare eller förvaltare står inför. Oavsett om du har ett flerbostadshus eller en kommersiell fastighet kan vi hjälpa dig.

En komplett fastighetsförsäkring som täcker det mesta
Tecknar du vår fastighetsförsäkring får du ett omfattande skydd mot allt från brand och stöld, till skadegörelse och vattenläckor. För varje skadefritt år avsätts tio procent av årspremien till ett så kallat självriskkonto som du kan använda vid eventuell skada, något som vi för övrigt är ensamma i branschen om att erbjuda.

Vägledning och personlig kontakt
Att försäkra en fastighet i en storstad är en ganska komplex historia. Behöver du vägledning är det bara att du hör av dig. Våra skadereglerare finns i huset och skulle olyckan vara framme får du alltid samma handläggare under hela försäkringsärendet. Och om du vill stöttar vi gärna med tips och råd inom fastighetsvård och förebyggande underhåll.

Om en skada inträffar
Facebook Linkedin Twitter